天羅地網

標題: 點解博士睇錯唔脫鈎 [打印本頁]

作者: alexwush    時間: 2016-6-26 23:59
標題: 點解博士睇錯唔脫鈎
無理由博士都睇錯,但佢感覺到有難測嘅因素所以將錢擺在日圓,有錢賺之餘立於不敗之地,好嘢

作者: wwkin    時間: 2016-6-27 12:44
脫歐未成定局仲有得賭
作者: hugeland    時間: 2016-6-27 14:36
米天真啦……睇得通就5會 Park 日元 啦……
問題5系 講中 定 講錯,個局 重未完,脫 or 5脫 還有1段時間日程,系 方丈 Park 日元 既 行為 話你聽,方丈 睇5通.....呀
方丈 話 佢 5賭錢架,又話,佢睇 90% 5脫歐,咁即系有 10% 會脫,咁 佢 米 Park 日元 Law...
又或者 換過說法:如果 方丈 話 佢 5賭錢架,又話,佢睇100% 5脫歐,咁即系有 0% 會脫,但 佢都 Park 日元,咁即系話 佢 睇 5 通 Law...;P;P
聽其言,觀其行,行為最承實…呀...;P;P;P
重點在交 Park 日元 哩個行為……;P;P;P

作者: Oldboy    時間: 2016-6-27 20:52

溫馨提示 hugeland, 你又次傻傻哋啦,記得食藥,記得食藥!!

作者: hugeland    時間: 2016-6-27 20:56
Oldboy 發表於 2016-6-27 20:52
溫馨提示 hugeland, 你又次傻傻哋啦,記得食藥,記得食藥!!

Simple Logic, 你問左 方仗 未呀...
作者: CarmenNg    時間: 2016-6-27 22:03

紅樓夢語錄: 「假作真時真亦假,無為有處有還無.」
作者: panic_lau    時間: 2016-6-28 11:48
只有日元是脫或不脫歐都升
作者: clothbag_arhat    時間: 2016-6-29 16:38

郭先生人生閱歷深厚,相信即使看錯當前局勢也不會動搖其財富。

何況人生在世豈有長勝將軍,押錯寶押錯注該不止一次吧?

有趣、有趣!

作者: anthonychiu    時間: 2016-6-29 17:18
睇唔通都唔咩,好正常遮,邊有樣樣事都睇得通,不過博提醒過唔掂得就是高手了。
作者: awah    時間: 2016-6-29 21:05
脫歐未成定局
作者: hugeland    時間: 2016-6-29 21:14
簡單D:
時+空+識=決定 (適 or 5適 / correct or not correct)
90% + 10%=Park 日元
100% + 0%=Park 日元

方仗 心法:重點系 5好做錯

情況1:
睇得通,無須 Park 日元 避險

情況2:
睇5通,Park 日元

方仗 系 哩個 脫歐 事情上,用 Park 日元 行動 話 比你 地 聽:
1) 乜野 叫 時、空、
2) 乜野 叫 5好 做錯

如果有信徒 信左 方仗講 90% 5脫 歐 冇 Park 到 日元,咁 實 屬 不 "".............

作者: Oldboy    時間: 2016-6-30 11:46

TO: HUGELAND

低B仔 , 我只係提醒你記得食藥 , 無叫你食錯藥喎 ! 真係醫番都嘥藥費 .

作者: hugeland    時間: 2016-6-30 16:11
Oldboy 發表於 2016-6-30 11:46
TO: HUGELAND
低B仔 , 我只係提醒你記得食藥 , 無叫你食錯藥喎 ! 真係醫番都嘥藥費 .
...

高B仔, 你問左 方仗 未呀...,5好又要 方仗 冇面 呀,咁快就 5記 得 波羅包 事件 拿...
方仗 講野,話中有話,好多系 別有用心架,5好聽面果層,要 配合 時、空、識、地、水、火、風 泥 拆解架,5明 就 直 接 問 方仗...5該 5 好 自 己 揸 主 意 亂 趙 人…

歡迎光臨 天羅地網 (http://farflunginfo.com/) Powered by Discuz! X2.5