天羅地網

標題: 20161211郭博士開示 【通街有錢執(一)&(二)】 [打印本頁]

作者: 容燥兒    時間: 2016-12-11 18:00
標題: 20161211郭博士開示 【通街有錢執(一)&(二)】

【通街有錢執】

村長嗌無錢,P仔想揾錢,話啲冷門橋比你地知,真係通街都有錢執,以睹波為例,各個國家開盤都不同,開波前到完場中途賠率都會變化,只要在台灣網上落外圍荘家網,有啲收八二折,加上自己玩都有艇仔回扣收,兩隊波都投注,邊隊勝都抽到水,無得輸,但係在上半場要睇實個彩池變化,因為一個月只執得幾十萬,所以我無癮去攪!呢啲叫做去鱷潭搵食,自己執生!

Dr 郭!
11/12/2016

作者: 容燥兒    時間: 2016-12-11 18:36

【通街有錢執(二)】

現時啲大陸人睹馬好义0N居,成日發夢想中大冷門W或Q,大部分是投注在外圍莊家,只要你在外圍莊家網上見到呢類型盲毛嘅投注,利用外圍莊W最高賠三十倍,Q最高賠七十倍,見到馬会W賠率超過三十倍,Q賠超過七十倍,就可以接受晒啲注碼,再轉投馬會,一種情況是即收注款差額,另種情況是全部注款投入馬會,望佢勝出,你收彩金多過佢,又係無得輸,不過又要花好多時間睇住,又係唔啱本人少勞多得嘅胃口,所以無去攪!市場上尚有好多不為人知嘅搵錢途徑,啲人話無錢,即係話比人知無能,聽見都嬲!

Dr 郭!
11/12/2016

作者: KenFong    時間: 2016-12-12 03:00
感謝博士分享財路,若晚輩無理解錯,其中一法就是在賭博上也要做好對沖....

作者: chriswong    時間: 2016-12-12 14:26
博士指的是賭博上衍生的執錢方法而不是賭博本身,即是做小莊家,外圍賭博是犯法的。若能分享一下不違法的方法更好。
這種執錢方法風險最高的是賭仔會走數,因俗稱"篤手指"在有限時間內結帳。
作者: panic_lau    時間: 2016-12-12 15:10
方法二有個問題係馬會個陪率係走地盤,假如開閘果刻陪率打到落20倍,咪柯特公司?請指教。

作者: chriswong    時間: 2016-12-12 15:49
全數投入馬會,怎會痾凸,嬴了30倍以上食差價,若30倍以下無回扣制度下至多是平手。

作者: panic_lau    時間: 2016-12-12 17:53
chriswong 發表於 2016-12-12 15:49
全數投入馬會,怎會痾凸,嬴了30倍以上食差價,若30倍以下無回扣制度下至多是平手。
...

回扣係10%, 點解係最多平手呢?

假如個客真係中左(佢買一萬蚊), 買馬會果刻係30倍, 最後派彩果刻係20倍: 即係我要同賠30萬比佢,而我係馬會度收返20萬+1千蚊回扣, 即是要輸9萬9千蚊,請教有冇計錯,或者我吾明你地講咩.
作者: chriswong    時間: 2016-12-12 18:37
一萬蚊注,馬會派彩三十萬
廿萬給賭仔,十萬你袋。
若跌到20倍,中了派彩廿萬給賭仔平手收場,不中袋回"馬會"的回扣,若賭注少於一萬無回扣平手。
還有其他玩法,中了給9成賭仔。
可能你用了波盤的想法,馬盤是跟馬會賠率的。
作者: panic_lau    時間: 2016-12-12 18:50
我吾明點解 "若跌到20倍,中了派彩廿萬給賭仔平手收場"? 而吾係要賠30萬比個客??

作者: chriswong    時間: 2016-12-12 19:20
點解? 只能說江湖規矩。外圍訂制賽馬下注時是浮動賠率,足球下注是當時的固定賠率。

作者: panic_lau    時間: 2016-12-12 19:58
哦明白,真係冇得輸

作者: KenFong    時間: 2016-12-12 20:02
有沒有算術公式可作出快速應變?

作者: panic_lau    時間: 2016-12-12 20:03
哦,還以為外圍賠係計買果刻添

作者: 楊灝貽    時間: 2016-12-13 11:09
未入過馬會未掂過賭
都睇到尼D野
真係奇妙
作者: 容燥兒    時間: 2016-12-13 11:31
我都零認識,要周圍問人。

聽答果個哥仔講,又要有大筆錢,又要識艇仔先有得玩。

作者: 楊灝貽    時間: 2016-12-13 11:49
容燥兒 發表於 2016-12-13 11:31
我都零認識,要周圍問人。

聽答果個哥仔講,又要有大筆錢,又要識艇仔先有得玩。

通常D古惑野都要入去混幾年先開始知
作者: GraceLeung    時間: 2016-12-13 12:15

這就是博士過人之處。
他對世情敏感,所以看事透徹,比一般人強(慧觀加般若)。
分析後,就能洞悉如何處理。

我們大象行過身邊也沒反應,原因:煩忙
忙到看不清週邊環境的變遷,世情有異就要走位。

博士常説:少勞才可多得也

作者: panic_lau    時間: 2016-12-13 17:07
賭外圍一係就好蠢, 因為除左輸既時候輸少D之外, 跟本冇可能羸得多過正常渠道. 所以佢地買既時候都希望輸, 即係好似買醫療保險禁, 希望病先有好處. 此心態非常可憐, 咒自己吾衰有鬼.

歡迎光臨 天羅地網 (http://farflunginfo.com/) Powered by Discuz! X2.5