天羅地網

標題: 20181010 郭博士開示: 叫他們來找我! 看看醫緣如何⁉ [打印本頁]

作者: 容燥兒    時間: 2018-10-10 14:19
標題: 20181010 郭博士開示: 叫他們來找我! 看看醫緣如何⁉
https://hk.entertainment.appleda ... e/20181010/58777497
估佢唔到

作者: 容燥兒    時間: 2018-10-10 14:19
Dr.k:街知巷聞啦!
縮水仔撘上殘花袁❗
作者: 容燥兒    時間: 2018-10-10 14:20

Dr.k:凡相皆妄!
用路人甲觀之可也❗

作者: 容燥兒    時間: 2018-10-10 14:20

Dr.k:俗諦聖諦本是一如!
吾等福弱慧淺。
故要從八正道入手。
依教奉行便可❗

作者: 容燥兒    時間: 2018-10-10 14:21

Dr.k:剝牙變左全身癱瘓!
咁大檸樂。無乜理由喎?
四十幾歲,點捱落去?
如果有人識得他家人。
叫他們來找我!
看看醫緣如何⁉

作者: odin    時間: 2018-10-10 15:35
係我就即刻在香港註冊一隻日本成藥, 就叫做: 大島宮禪丹. 記住唔好用普通話讀, 睇下批唔批! 衞生署話喎, 侮辱祖國! 吓, 用廣東話讀一啲事都無喎! 如何侮辱祖國呢?

到時上左報紙又係一單國際笑話....

歡迎光臨 天羅地網 (http://farflunginfo.com/) Powered by Discuz! X2.5