天羅地網

標題: 20191031郭信差之閒話家常:亞爺已淮備清算呢班友! [打印本頁]

作者: 容燥兒    時間: 2019-10-31 19:26
標題: 20191031郭信差之閒話家常:亞爺已淮備清算呢班友!

https://inews.hket.com/article/2 ... 5%E5%8D%94%E8%AD%B0

作者: 容燥兒    時間: 2019-10-31 19:27
DR.K:低端人的思維方式!
想撐起澳門代香港。
發開口夢可以
作者: 容燥兒    時間: 2019-10-31 19:34
油尖旺警區最新消息

情報顯示,今天下午極有可能在本港多區出現特別情況,而交乎彌敦道的油尖旺區,尖沙咀警署,太子地鐵站一帶,可能出現混亂情況,請各持份者及商戶等,做好準備及相應的安排。警方再次提醒 旺角區的居民,商戶等,太子地鐵站將會在下午二時關閉,警方會繼續在多區作高姿態巡邏,盡全力保護市民生命及財產。

警方再次呼籲所有居民及商戶們,離開相對危險地方,不要在街上近距離觀看及接觸滋事者,更不應參與其中。留在家中或商店內,立刻關好門窗或拉下鐵閘,免受波及,敬請各位留意!

12:00 時
旺角及油尖區警民關係組
作者: 容燥兒    時間: 2019-10-31 19:40
恐嚇呀?不過係未人頭豬腦丫。cid 就可以便服陀槍啫,軍裝番緊工去遊行即係抗工,落左落仲留槍係身就非法管有槍枝。三萬警察一齊放假你會批呀?直接講,你話你會下令會個警隊出黎武裝政變啦。

作者: 容燥兒    時間: 2019-10-31 19:42
完全就係黑社會口氣。“到時我啲兄弟我管唔住架”

身為二哥都將香港警察等同黑社會水平,唔怪得香港差人變成咁啦。
作者: 容燥兒    時間: 2019-10-31 19:42
容燥兒 發表於 2019-10-31 19:42
完全就係黑社會口氣。“到時我啲兄弟我管唔住架”

身為二哥都將香港警察等同黑社會水平,唔怪得香港差人變 ...

DR.K:自從有個蛋散窒政務司之後。
亞爺已淮備清算呢班友!
而家仍不知死。
破壞文官指令武官體制。
加速自取其辱❗

歡迎光臨 天羅地網 (http://farflunginfo.com/) Powered by Discuz! X2.5