天羅地網

標題: 20191216郭信差之閒話家常:怎麼辦好呢? 大家一起諗下計啦❗ [打印本頁]

作者: 容燥兒    時間: 2019-12-16 17:32
標題: 20191216郭信差之閒話家常:怎麼辦好呢? 大家一起諗下計啦❗

啱啱開收音機就聽到新聞,
正是低端無恥共產黨嘅主席,
對住只代表佢哋利益集團嘅林病乞兒大媽特首講話,
說話無氣無力,唔知仲以為佢就嚟死,講遺言咁Q樣❗
作者: 容燥兒    時間: 2019-12-16 17:32
DR.K:咪亂义咁嗡!
你識杏加橙政治文化咩?
看看下面畫面。
殺機已露❗

32704f42-9934-4788-a0a3-d209fd783760 (1).jpg (199.45 KB, 下載次數: 160)

32704f42-9934-4788-a0a3-d209fd783760 (1).jpg

作者: 容燥兒    時間: 2019-12-16 17:35
https://www.facebook.com/2553808 ... 96240307117547/?d=n
經歷文革冼禮的幹部,他們懂得這遊戲規則!燒
作者: 容燥兒    時間: 2019-12-16 17:36
容燥兒 發表於 2019-12-16 17:35
https://www.facebook.com/2553808371360747/posts/3196240307117547/?d=n
經歷文革冼禮的幹部,他們懂得這 ...

DR.K:之前查核中央台及糧倉時。
也是即時失火!
不了了之❗
作者: 容燥兒    時間: 2019-12-16 17:36
DR.K:歷史不停地在重複!
萬無一失的方法❗
國庫空虛了,都是好事,問香港
容燥兒 發表於 2019-12-16 17:36
國庫空虛了,都是好事,問香港

DR.K:蝗朝低幹最近全無章法出牌。
怎麼辦好呢?
大家一起諗下計啦❗
作者: 容燥兒    時間: 2019-12-16 17:38
容燥兒 發表於 2019-12-16 17:32
DR.K:咪亂义咁嗡!
你識杏加橙政治文化咩?
看看下面畫面。

DR.K:閘作大❗
述職過程畫面不應該出街。
連最起碼常識都無!
你班友下郷養豬啦❗
作者: odin    時間: 2019-12-16 18:15

按照大清律例皇帝一律唔會召見四品以下的官員!所以好多人做左一世官都未見過皇帝?

咁宜家你林鄭算係幾多品官?習先生仲算唔算係皇帝?

冇規冇秩難怪會輸到一仆一碌!
作者: LEUNGCHEUKFAN    時間: 2019-12-16 18:20
威威無常
權力無能
敗像暈眼
作者: cwcheung24    時間: 2019-12-16 18:37

習先生喺邊度見林鄭呀?瀛台呀!瀛台係乜野地方?都唔駛多講啦?!
作者: wwongs    時間: 2019-12-17 00:44

從大局的發展顯示,似乎港人的命運中就是欠下祖國的,彼此糾纏不清了,如今別無選擇,只有全心奉獻,同甘共苦,竭盡所能去面對現實,全力襄助,當然跳船逃走都是可以的。
正如有些家庭因何會得到一個智障孩子? 作為孩子父母應該用何種心態去面對呢???

歡迎光臨 天羅地網 (http://farflunginfo.com/) Powered by Discuz! X2.5