天羅地網

標題: 心經心咒 郭博士版 [打印本頁]

作者: lenlan    時間: 2014-3-28 01:02
標題: 心經心咒 郭博士版
請先解壓, 是 mp3 的.

心經咒音.zip

289.57 KB, 下載次數: 1202

作者: theobald    時間: 2014-3-28 07:39
thank you very much
作者: 青樺    時間: 2014-3-28 09:23
衷心多謝分享!
作者: CarmenNg    時間: 2014-3-28 10:02
Thanks for sharing!
作者: James@yeung    時間: 2014-3-28 21:41
感謝分享!
作者: jamhk    時間: 2014-3-28 22:36
謝謝分享
作者: leungtinyan    時間: 2014-3-29 10:42
非常感謝
作者: Luimomon    時間: 2014-3-29 20:36
Thankyou so much!
作者: plant    時間: 2014-3-30 21:56
Thank you very much for sharing
作者: CHENGKAIFAI    時間: 2014-3-30 23:30
thank you &
CHEERS
作者: awah    時間: 2014-4-1 11:30
非常感謝
作者: awah    時間: 2014-4-1 11:37
諗多少次?每天諗?thx
作者: lenlan    時間: 2014-4-3 20:38
awah 發表於 2014-4-1 11:37

我有時間就唸, 睡前都會唸, 好易睡著, 若果那晚睡前有唸, 咁夢中都會不由自主地唸緊心咒.
我久唔久都會在夢中知道自己發緊夢, 即清明夢, 通常清明夢發生在夢中夢/多重夢之中, 有時什至出現在第四層夢, 有一次我在清明夢中想起可以唸心咒, 咁就在夢中不停唸, 看看夢境有無什麼變化, 但好似又無咩特別.

小小分享, 在清明夢中除了可以唸心咒, 還可試下夢中飛行. (但要注意, 自己係咪真係發緊夢先?否則會生意外), 還有, 若有夢遊就唔好試啦. 記得的話, 在清明夢中搣下自己的肉, 原來是有痛的感覺的.

又可跟夢中的異性進行交流(唔係衰o野), 但要注意, 夢中的人物性別隨時會變, 如:男變女, 女變男, 所以唔好諗衰o野, 費時反胃到醒o左就唔好啦. 哈哈.

但如果你想在夢中可以見到博士, 你可以不停播著這心咒mp3, 因為mp3是郭博士的聲音, 話唔定夢中會見到博士, 應該都是男左女右吧.

若果係清明夢, 就可以在夢中主動去搵博士, 到時叫博士教你其他功法, 問問題等, 一笑, 不過, 就算在夢中學到功法, 得到問題的答案, 可能只是你潛意識中的反射, 還是個夢境, 不是博士入了你的夢, 跟博士無關, 一切還是以現實為準啊.

總之在清明夢中唔好做犯法/犯戒/不道德的事啦,因為在清明夢中, 我諗因果定律還是有效的, 因為還是你的心在作業啊.

小小分享, 在清明夢中除了可以唸心咒, 還可試下夢中飛行. (但要注意, 自己係咪真係發緊夢先?否則會生意外), 還有, 若有夢遊就唔好試啦. 記得的話, 在清明夢中搣下自己的肉, 原來是有痛的感覺的.

又可跟夢中的異性進行交流(唔係衰o野), 但要注意, 夢中的人物性別隨時會變, 如:男變女, 女變男, 所以唔好諗衰o野, 費時反胃到醒o左就唔好啦. 哈哈.

總之在清明夢中唔好做犯法/犯戒/不道德的事啦,因為在清明夢中, 我諗因果定律還是有效的, 因為還是你的心在作業啊.

作者: lenlan    時間: 2014-4-3 20:54
awah 發表於 2014-4-1 11:37

但如果你想在夢中可以見到博士, 你可以不停播著這心咒mp3, 因為mp3是郭博士的聲音, 話唔定夢中會見到博士, 應該都是男左女右吧.

若果係清明夢, 就可以在夢中主動去搵博士, 到時叫博士教你其他功法, 問問題等, 一笑, 不過, 就算在夢中學到功法, 得到問題的答案, 可能只是你潛意識中的反射, 還是個夢境, 不是博士入了你的夢, 跟博士無關, 一切還是以現實為準啊.
作者: 關誠子    時間: 2016-11-8 12:31
感恩分享
作者: kccheng    時間: 2016-11-8 18:06
感謝分享!

歡迎光臨 天羅地網 (http://farflunginfo.com/) Powered by Discuz! X2.5