天羅地網

標題: 時空識第三班現正開始接受報名 [打印本頁]

作者: maharaja    時間: 2014-4-5 22:38
標題: 時空識第三班現正開始接受報名

如博士在4/4節目所說,今次第三班,對五十歲以上的人士放寬學歷條件,沒有中五畢業都可以申請。

五十歲以下則要中五畢業,七至十四歲小朋友除外。

其他的條件如第二班一樣,學費沒有調整,(應該高興吧!)

非香港出生人士報讀,要博士批核。

報讀過的同學,成功推薦兩名報名,一折計,特惠!

請向萬福珠寶方太報名  tel : 23672630,不日開班,留名先啦!希望多些小朋友,年輕人報讀。

作者: hklam007    時間: 2014-4-5 22:55
收費如何?
作者: maharaja    時間: 2014-4-5 23:07
age 7 - 14  : 3500
age 15 - 21 : 7000
22 or above :  7000 + 每歲$1000

可向方太查詢,以方太計算收費為準。
作者: WilliamChan    時間: 2014-4-5 23:07
亞仔五年後才夠七歲,代亞仔學往先收費可否平一些
作者: freddy    時間: 2014-4-6 09:27
WilliamChan 發表於 2014-4-5 23:07
亞仔五年後才夠七歲,代亞仔學往先收費可否平一些

咁, 若果.... 我D仔及女尚未入胎, x年後將會到7歲, 咁你都知, 做父母要幫子女溫習及複習, 若果佢地唔識我都可以同佢地補習, 咁我可否代佢地學往先
作者: 江上月    時間: 2014-4-6 17:34
通 通  無 得 傾  
作者: nickykll1    時間: 2014-4-6 18:28
freddy 發表於 2014-4-6 09:27
咁, 若果.... 我D仔及女尚未入胎, x年後將會到7歲, 咁你都知, 做父母要幫子女溫習及複習, 若果佢地唔 ...

可以,但係要比成人價錢!
作者: 正思正見    時間: 2014-4-6 21:15
想問可唔可以打俾萬福珠寶找方太登記 , 係唔係23872630 , 但我今日打都無人聽 , 係唔係呢個電話 ?

作者: ClementMo    時間: 2014-4-7 11:32
眨眼第三班, 老實講, 本人上課時唔覺特殊, 亦無熱淚盈眶之類, 總兩度想合眼訓, 只係...上完二班近四小時堂後既第二晚深夜, 剛睡著覺即聽得三兩同學叫去上時空識堂, 心諗都哽夜啦, 訓覺時間又要上堂, 但同學叫到, 唯有懶懶地爬落牀, 換衫走人, 點知忽然望見張牀右邊墻上有個透白光的8字, 好奇伸個頭過去望吓, 望到裏邊有一巨形閃銀光既雲彩, 蒙蒙得很亮, 同時聽到郭博士講課熟悉既聲音, 原來係夠銀斗雲下方有一批同學坐度上噉時空班, 至於果夠雲, 總好似成個識旭咁, 停係啲同學頭頂上高, 實再得意!唯夢一場.

作者: hklam007    時間: 2014-4-7 11:45
文章總結的一句真有趣:

唯夢一場.
作者: Quattro    時間: 2014-4-7 12:33
TO: FREDDY

未夠七歲或不出席者不宜報名,無謂浪費金錢。如在外地不能來港可聯絡郭博士,查詢是否可用其他方法傳授心法。

作者: Luimomon    時間: 2014-4-10 11:43
對於修讀完的學員,即使看見異像,但有何實際益處?
作者: 江上月    時間: 2014-4-10 15:00
TO: LUIMOMON

好過成日發惡夢。

作者: Luimomon    時間: 2014-4-10 16:07
江上月 發表於 2014-4-10 15:00
TO: LUIMOMON

好過成日發惡夢。

也有道理,但是.....
作者: Luimomon    時間: 2014-4-10 16:52
吾知有無讀過的師兄可以分享下;上完時空識有什麼得著.
作者: Ferry    時間: 2014-4-16 01:44
我是澳門的網友
請問現在還接受報名嗎?
作者: Luimomon    時間: 2014-4-16 11:46
Ferry 發表於 2014-4-16 01:44
我是澳門的網友
請問現在還接受報名嗎?

請向萬福珠寶方太報名  tel : 23672630
作者: johnsonweed    時間: 2014-4-25 00:06
博士話食少些會健康一些,而家我每日食一至兩餐,每日可以儲50,大概2年後有3萬幾,若果博士無加價,應該可以參加時空識班。我沒有神光有大決心斷臂以明志,唯有努力儲錢求道。祝各位身體健康,努力向上。
作者: chichan    時間: 2014-4-25 06:56
博士你好,我在上一習好人好事得知你會收居住海外香港學生,十分高興。所以我想確定一下。可以的話,我會跟方太報名。謝謝
作者: sugar    時間: 2014-4-29 04:05

小弟也是海外學生,
早已報名,
請問幾時交學費?

作者: Nestor    時間: 2014-5-5 14:28
sugar 發表於 2014-4-29 04:05
小弟也是海外學生,
早已報名,
請問幾時交學費?

I want to know too
作者: phyllis    時間: 2014-5-25 00:32
thx!
於 2014-4-5 23:07:40 |只看該作者

age 7 - 14  : 3500
age 15 - 21 : 7000
22 or above :  7000 + 每歲$1000

可向方太查詢,以方太計算收費為準。

如博士在4/4節目所說,今次第三班,對五十歲以上的人士放寬學歷條件,沒有中五畢業都可以申請。

五十歲以下則要中五畢業,七至十四歲小朋友除外。

其他的條件如第二班一樣,學費沒有調整,(應該高興吧!)

非香港出生人士報讀,要博士批核。

報讀過的同學,成功推薦兩名報名,一折計,特惠!

請向萬福珠寶方太報名  tel : 23672630,不日開班,留名先啦!希望多些小朋友,年輕人報讀。

歡迎光臨 天羅地網 (http://farflunginfo.com/) Powered by Discuz! X2.5