天羅地網

標題: 梁振英壽終 [打印本頁]

作者: nmp    時間: 2014-10-14 18:09
標題: 梁振英壽終
郭博士;以你最高智慧頭腦用你時空式方法睇得出梁振英條撚樣幾撚時死得,等我們市民還有一線希望香港有救
作者: andylee    時間: 2014-10-14 21:50
師兄爆粗都無用  鬼王有排玩
作者: wu_peace    時間: 2014-10-15 00:38

近日每天收看電視新聞片 , 都發覺 689 面上的「烏雲」愈來愈多呢 !!

作者: hkvcdso    時間: 2014-10-15 10:49
請在此上香

作者: sugar    時間: 2014-10-15 13:05
hkvcdso 發表於 2014-10-15 10:49
請在此上香

比十個趣
作者: man6552000    時間: 2014-10-15 13:13
wu_peace 發表於 2014-10-15 00:38
近日每天收看電視新聞片 , 都發覺 689 面上的「烏雲」愈來愈多呢 !!

我就發覺佢嘴角兩邊有兩條向下既紋(唔係法令紋, 係法令紋裡面),而且幾深吓. 可以睇番樓上師兄嗰幅靈堂相.
我唔識睇相, 唔知代表咩? 有冇網友知道?
作者: LG13680    時間: 2014-10-15 14:04
佢唔好咁快死, 因果法則的果要他仍未受, 妻離女散, 生意失敗, 坐牢, 欠債, 官司不停和過街老鼠式日日被咒罵.   
作者: wookawah    時間: 2014-10-15 16:09
對呢D禽獸不如既畜牲,要搵D牲畜既血,黎個血咒,比佢嘆下.

作者: hkvcdso    時間: 2014-10-15 16:18
重有///////

作者: moc    時間: 2014-10-15 18:41
幾時死唔係問題,最好不得好死,飽受折磨,救生不得,救死又不能先痛苦。

歡迎光臨 天羅地網 (http://farflunginfo.com/) Powered by Discuz! X2.5