天羅地網

標題: 暴民法治 [打印本頁]

作者: superman    時間: 2014-11-2 13:10
標題: 暴民法治
男子正在強姦—名女子,突然對女子説:請你忍耐多一會,我知道我是做著非法的行為,待我完事後,我會馬上去自首,完成番整個法治,因為我是很尊重法治的。
作者: superman    時間: 2014-11-2 13:14
男子負責任去自首,有少部份人話佢無錯!仲話只係個女子唔理解佢需要!死未?
作者: hklam007    時間: 2014-11-2 13:23
法官會判刑
由判刑结果決定。
作者: superman    時間: 2014-11-2 13:25

如果法官就係果少部份人之—,咁個女子係咪抵死?
何况法官講嘢,暴民唔會理會!
作者: winghung1    時間: 2014-11-11 00:27
Superman 唔該講埋條友仔姦幾耐先至肯去自首,同埋整個過程有無途人和差人旁觀,條女於案發有無大叫唔好或唔好停之類,拉人之後會唔會去認人或出庭作証?可否補充吓呢,唔該
作者: superman    時間: 2014-11-11 00:44
去佔領區問啦
作者: winghung1    時間: 2014-11-11 01:21
Superman,即係你同個女人一樣,都唔知道要被人姦幾耐,我想知答案都有排等
作者: superman    時間: 2014-11-11 10:17

winghung1,你心急咪問返你屋企D女人,每次俾人強姦係幾耐,有冇叫床,有冇高潮,有冇路人參與仲好啦!咁咪唔使等囉,儍B!順便幫我問候佢哋快D去揾正義警察報案啦,儍B!
作者: winghung1    時間: 2014-11-11 14:12
Superman我一的都唔心急,等耐啲囉,我等你架,你知㗎
作者: superman    時間: 2014-11-11 14:19
winghung1, 咁咪乖囉唔使急噃你知格
作者: winghung1    時間: 2014-11-11 14:32
Superman你幾時知道個男人姦完你味去報警兼見報
作者: superman    時間: 2014-11-11 14:42
winghung1,一男一女先可以叫強姦你哋D同志兩男或兩女叫雞姦咁變態啱你唔啱我小心愛滋病呀玩D咁嘢

歡迎光臨 天羅地網 (http://farflunginfo.com/) Powered by Discuz! X2.5