天羅地網

標題: 今隻聽後感覺, [打印本頁]

作者: 101    時間: 2015-1-17 21:52
標題: 今隻聽後感覺,
博士又再洗出絕招彈弓口'來答蟲仔如何全身已退,

如果答案系用$較店咸虫唔識用咩?
五球一一篤尿比
作者: AuLiu    時間: 2015-1-17 22:19
他说话前后不一,已是常态,何必介怀?
网友户口或留言被删,亦是常态,何必介怀?

作者: ClementMo    時間: 2015-1-17 23:20

又真係何必介懷,就當啲認為全部啱哂,咁對個社會、對個政府、尤其對個民生會有乜作用呢。各人埋行噉自己條路,睇極人哋隔離都唔會有咩影響力,只造就阻住自己轉,

作者: 101    時間: 2015-1-19 00:36
我又唔係介意,不過等佐好内的答案,有D失望,都係算吧啦,不過其他内容都晶彩學到好多野多謝博士。
作者: ericchan234    時間: 2015-1-19 03:31
AuLiu 發表於 2015-1-17 22:19
他说话前后不一,已是常态,何必介怀?
网友户口或留言被删,亦是常态,何必介怀?
...

他是一个深受儒家思想影响的家长制的大男人独裁者,没什么是非观,价值观经常左摇右摆,又有古惑仔习性,总之没什么料到。
作者: chrisX9    時間: 2015-1-19 11:31
TO : ericchan234

一個好人絕對、絕對無能力改變呢個社會,我地要倚賴一些有野心既人先至可以幫到普羅市民,

大家心裡都明白,係實現過程中會以復犠牲小我完成大我為原則,又何必介懷呢!

另外,小弟每天還在幹活,郭先生活得比我們都來得輕鬆自在,你話有無料到囉!?

若然閣下係大支野的話請響朵,小弟非常樂意更正!

作者: 江上月    時間: 2015-1-19 18:14
TO: 101

最特出就係好多人諗到都唔知點樣至做到, 執行要時空識智慧配合, 否則比多多錢都揾唔到人幫, 郭先生在此點上保留不說, 明未?

作者: 江上月    時間: 2015-1-19 18:16
TO: ERICCHAN234

人哋啲嘢唔係講比好似你啲咁低B嘅人聽架, 過主啦!

作者: Tonka    時間: 2015-1-19 19:48
To: 江上月

喂你又撲出黎鬧人嗱?
作者: 江上月    時間: 2015-1-20 11:52
TO: TONKA

小弟係度幫人教仔, 你隻熊翕文睇唔開,返去食竹啦!

歡迎光臨 天羅地網 (http://farflunginfo.com/) Powered by Discuz! X2.5