天羅地網

標題: 要求郭博士比 D 股票貼士繼續呃我地 [打印本頁]

作者: 翡冷翠    時間: 2014-8-12 23:44
標題: 要求郭博士比 D 股票貼士繼續呃我地

保証輸左唔會咒你,因為我地系夠晒銀彈去坐艇,

唔會學條 9 UP 仔  GT6 扮狗叫。上次跟指示買 1396 溝到 $1.5 現有微利硬係唔捨得沽貨,

望佢大大狂升,等條沽左貨的 GT6  9 UP 仔咸到收唔到聲!

作者: Joelee    時間: 2014-8-13 01:24
Good !  100 % support !

作者: goldenma    時間: 2014-8-13 02:24
是不是不給 gt6發言了
作者: 101    時間: 2014-8-13 04:07
以前有個粉絲又叫翡冷翠
作者: ellery    時間: 2014-8-13 09:27
當然好啦,由佢鬧飽佢囉,邊有得取悅全世界人架?
作者: Alexng    時間: 2014-8-13 10:32
1340現價1.58啦!
作者: 江上月    時間: 2014-8-13 11:44
TO: 翡冷翠

叫陳日君神棍借條棍俾郭某人, 先至稱得上係神棍, 唔係就太台舉佢了, 再唔掂就整個活佛銜頭頂住先.

作者: 江上月    時間: 2014-8-13 11:48
TO: GOLDENMA

閣下是否撐GT6帖百幾句粗口文字侮辱啲網友呀!

作者: maharaja    時間: 2014-8-13 13:22
沒有封殺言論自由,  GT6 自行修改為  X 內容。
作者: 翡冷翠    時間: 2014-8-13 13:42
翡冷翠一直在這裡。[attach]3333[/attach]

作者: GoingUp168    時間: 2014-8-13 15:51
本人認為就郭博士提供三隻股票的成功率來分析,他投資功夫只算一般,實難當大家投資顧問專家之重任
作者: geo    時間: 2014-8-13 17:30
我亦都贊成博士繼續此貼士,博土士貼幾隻,我只買了1396,仲贏到唔少,貼士唔一定實要買嘅,
都要睇價位把握得好唔好,我就係覺得其餘的價位唔多靚所以放棄,聽到料唔分析亂中入去,輸左無得怪別人
作者: TonyLeung    時間: 2014-8-13 17:55
GoingUp168 發表於 2014-8-13 15:51
本人認為就郭博士提供三隻股票的成功率來分析,他投資功夫只算一般,實難當大家投資顧問專家之重任 ...

請不要幼稚啦。

作者: Nelsonlai    時間: 2014-8-17 03:11
maharaja 發表於 2014-8-13 13:22
沒有封殺言論自由,  GT6 自行修改為  X 內容。

師姊

我這樣回覆goingup 168了!

「為什麼會批判博士,正是反影你自己的內心感受,因在你自己最高潛意識裡,你是不會做一些對別人不好的事,所以你才會這樣去批判博士。

但只有批判是沒有意思,也不能解決問題,這些都是自己的業(行為),也是自己給引回來的。

不知道我這樣說會不會太深,但希望你會明白啊!」

小小分享!

歡迎光臨 天羅地網 (http://farflunginfo.com/) Powered by Discuz! X2.5