天羅地網

標題: ----------------------------------- [打印本頁]

作者: lenlan    時間: 2014-10-18 00:52
標題: -----------------------------------

-----------------------------------------

作者: wu_peace    時間: 2014-10-18 01:22

謝謝 lenlan 的詳細報導 :

「............. 當時防暴隊主要聚集在演藝學院一帶。但該知情人士稱,這批防暴隊已經配備殺人武器,包括雷明登870霰彈槍,以及美軍的M16步槍,「都是真槍實彈,上了膛可以殺人的,而且殺傷力很大。

網上資料顯示,雷明登870霰彈槍可以發射致命的散彈,而且火力大,殺傷面寬,被擊中的物體像蜂窩狀;M16步槍子彈射速可高達每秒1,200米,是極其危險的致命武器,而且其子彈的設計,可打入人體後翻滾,造成更大創傷 ............. 」

===================================

OMG !  689 真係好心狠手辣 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

.

作者: CarmenNg    時間: 2014-10-18 07:42
多謝分享!

在9月28日晚知道警方有可能開槍,便急忙在facebook上叫那些抗爭者離開,但事後無事發生,有些人更以為我散播假消息. 真激氣呀!

現有此文,正明當時確實危險. 不是我危言聳聽.
作者: man6552000    時間: 2014-10-18 10:39
《MJ13》-EP112- 又到爆料時間 討論區
轉自高登
http://forum7.hkgolden.com/view.aspx?type=CA&message=5449137

政界中人: 2014年10月20日決定香港生死存亡
https://www.youtube.com/watch?v=OofLZpWfd-Y

主持:卓飛
嘉賓:Feel
助手:唐堂
10月17日星期五晚上十時至十二時
http://www.mj13show.com
呢個陣容當然冇Phone-in時間啦
作者: lenlan    時間: 2014-10-18 13:56
CarmenNg 發表於 2014-10-18 07:42
多謝分享!

在9月28日晚知道警方有可能開槍,便急忙在facebook上叫那些抗爭者離開,但事後無事發生,有些人 ...

係呀, 我當晚在謎米post叫人小心, 仲未證實係真定假, 已經比人用粗口罵到飛起, 但佢地台有位成員(唔記得叫咩名)好似話證實係有開過槍咁講.
作者: CarmenNg    時間: 2014-10-18 18:14
lenlan 發表於 2014-10-18 13:56
係呀, 我當晚在謎米post叫人小心, 仲未證實係真定假, 已經比人用粗口罵到飛起, 但佢地台有位成員(唔記得 ...

最近也有轉載你的文章給他們看,他們都有很多人比like.   
作者: man6552000    時間: 2014-10-18 22:08
lenlan 發表於 2014-10-18 13:52
原來你都有聽

我好八掛,都會聽吓唔同嘅嘢.
作者: lenlan    時間: 2014-10-18 22:13
CarmenNg 發表於 2014-10-18 18:14
最近也有轉載你的文章給他們看,他們都有很多人比like.

thanks thanks
作者: 素傑    時間: 2014-10-19 01:50
其實系咩人,點解可以甘肯定,無外國勢力在後面?
所謂美國的NGO,不代表美國那麼代表咩?
又當然,佢講得好清楚,國內有一些代表團體,代表共產黨利益。

作者: 素傑    時間: 2014-10-19 04:59
lenlan 發表於 2014-10-19 02:03
佢在台灣軍工電腦公司工作的, 識得北京的知情人仕及公仔會的人, 但佢唔係公仔會會員. ...

多謝指教。
作者: alendice    時間: 2014-10-19 17:46
MJ13都好多料爆,幾好聽,呢個嘉賓阿Feel係咪公仔會成員?
不過有啲網台主持係反佔既人,好似以下段片係反佔既人講外國勢力操控佔中既所謂論點,我都唔知個主持係邊個台,係fb入面一個反佔舊同學轉貼出嚟,表面上是無實際証據的,看下面留言有人說是錫安教,
在 YouTube 上觀看「佔中背後的陰謀」 - 佔中背後的陰謀:http://youtu.be/TM6rZY3FQZ0
作者: alendice    時間: 2014-10-19 18:05
據說阿feel 有網名叫神仙,在論壇爆料,其中一篇提到有兩個公仔佬推薦佢入會,但就無交待佢有冇應承,當然,如果神仙唔係阿feel, 就唔關事

順便提一下,頭先果段反佔link, 如果真係錫安教出品,大家就可以睇下佢點洗腦,錫安教就係當年攪雙氧水出嚟既組織
作者: man6552000    時間: 2014-10-19 23:05
alendice 發表於 2014-10-19 18:05
據說阿feel 有網名叫神仙,在論壇爆料,其中一篇提到有兩個公仔佬推薦佢入會,但就無交待佢有冇應承,當然 ...

我都相信係嗰d團體嘅出品,我都聽過好多呢d資料.
通常佢哋會攞外面d神秘學/陰謀論嚟發揮嚇佢哋d教徒,典型sales 手法.

利申 : 我純粹八掛.
作者: yymeme345    時間: 2022-11-9 21:35

多謝分享!

維修快
維修 冷氣服務範圍遍佈全港九,除了香港島區九龍區新界區外,還包括一些較偏遠地區或需多次轉乘交通工具的地方

歡迎光臨 天羅地網 (http://farflunginfo.com/) Powered by Discuz! X2.5