天羅地網

標題: 請問有無人用過 防治牙病的東西叫 "嚼嚼樂" ?效果如何 [打印本頁]

作者: lenlan    時間: 2015-8-8 18:30
標題: 請問有無人用過 防治牙病的東西叫 "嚼嚼樂" ?效果如何
請各位師兄如果聽過或用過, 請分享一下, 這東西在台灣很流行, 大陸的網站都有得賣, 睇產品介紹講到對防治牙病效果好神奇, 但唔知係咪吹水, 請指教, 謝謝.

見圖, 另外,
以下連結是產品的網站, 有更多的詳細介紹及其秘密原理, 可以去看看:
http://cpjv1478.boastingkafando.xyz/

作者: bcyeung    時間: 2015-8-13 09:57

作者: LEUNGCHEUKFAN    時間: 2015-8-17 10:58
???  how much, no confidence as it seems to draw your money from your pocket as many other advertisement. ???
作者: lenlan    時間: 2015-8-20 18:40
LEUNGCHEUKFAN 發表於 2015-8-17 10:58
???  how much, no confidence as it seems to draw your money from your pocket as many other advertise ...

好似九十幾元一樽, 我都要詳細硑究下, 大家還是諗清楚先買. 不過如果之前有人使用過, 請分享一下. thx.
作者: 青樺    時間: 2015-9-16 14:51
請問有冇人用過? 香港有冇得賣?
作者: lenlan    時間: 2015-9-17 14:52
青樺 發表於 2015-9-16 14:51
請問有冇人用過? 香港有冇得賣?

HI 香港唔覺有, 大陸的 x寶 網站就好似有, 我都問緊用後效果, 但似無人用過.
作者: LEUNGCHEUKFAN    時間: 2015-11-8 12:14
噱頭居多,好像早早的時候嚼過,香口膠加了點什麼什麼。目標還是你的全部奉獻。
倒不如每天用熱溫(加點海鹽更好及餐後)水刷牙 會更好。
用過雲南白藥的牙膏算不錯,但畢竟貴。。。
作者: lenlan    時間: 2015-11-12 19:02
LEUNGCHEUKFAN 發表於 2015-11-8 12:14
噱頭居多,好像早早的時候嚼過,香口膠加了點什麼什麼。目標還是你的全部奉獻。
倒不如每天用熱溫(加點海 ...

你好, 謝謝師兄的回覆, 請問是一點效果都無吧?其實好多時, 都係最簡單的方法是最好.

歡迎光臨 天羅地網 (http://farflunginfo.com/) Powered by Discuz! X2.5