設為首頁收藏本站|簡體中文

天羅地網

搜索
熱搜: 活動
查看: 4840|回復: 15
打印 上一主題 下一主題

請教郭博士,這是否真的?政治太可怕了。

金牌會員

#
美國的陰謀太恐怖了。
80%美國人都相信911事件係美國政府自己搞出嚟,信不信由你。
http://m.youtube.com/watch?v=lmc ... em-share_video_user
在 2012 年 9 月 17 日,前美國明尼蘇達州州長 Jesse Ventura 接受著名新聞媒體 CNN 節目《Piers Morgan Tonight》訪問,本來,這次訪問是想要從 Jesse 的口中,套取主流媒體的觀點,以批評兩位總統候選人的施政立場,但 Jesse 卻藉機會揭露主流媒體所封鎖的現實,最終逼得主持人 Piers Morgan只能站在主流傳媒的立場,一味的反對,這正完全吻合「2011 年 5 月份 Web Bot」的預測。
http://m.youtube.com/watch?v=mtC ... em-share_video_user
回復

註冊會員

天主同基督算老幾咪又係啊三啊四
均是攤丁一世同佢哋改本
性经改到七彩啦
系光頭會同公象會
公象會十年前有間公司係廣州
好似貨倉咁唔知而家在不在?
通常呢D陰謀論嘅料大体大框都係对
但D細節好多不準確不夠精確
就如警察只係楂死人
唔會揸病人發癫嘅人意外死嘅人一樣

回復

金牌會員

真係要請教,閣下所稱兩個集團,是否(添煮)和(雞督)?
回復

註冊會員

有好多美國佬知道冇上帝都話有上帝
目的係想呢幾个集團等因果報應等天收
但呢2个仆街集團係地球上超過千多年以上
點會唔知冇上帝,一時辦做天使,一時辦做光明天使
呢2个仆街集團嘅前生相信跨越耶穌時
回復

註冊會員

老毛同希凸拉好嘢!趕呢2隻仆街出歐洲同中國,
不過好可惜2个倒盤水連个B都倒走!by the way
呢个唔係政治問題有什么可怕!政治个層已經係尾2个層
薯仔係老幾,爛頭卒一个剩机食油水。
某一層面就係黎陏我我就大把錢賺(对比事前事後經濟)
同自己人講就話成日咁凸炸唔知幾時完成恐慌
另一層面你得幾架飛機咁弱鷄我嚟幫你手
See who is the Boss(Ref 电影:暗花)
老毛點解要鎖關封國?
希魔點解要炸平歐洲?只係攪納粹咁簡單?
再咁落去比D黃面佬資本彭脹唔掂呀
唔怕我哋有利息調控
萬一唔OK咁點呀,你做好你嘅job
我做我的worK
See who is the boss 美國國內有好多人都想拒地死,所以呢幾年就攪D 2012世界末日,分裂同内戰,温室效應,目的...自己想一想
攪到拒做唔到霸主,而家又來整你哋..伊波拉..Russia....之前的人工合成沙士

回復

中級會員

如果係就發達了 d 錢會自動飛埋嚟比你洗,去到邊又有特權,不過要出賣靈魂比撒旦,快活過到今世,之後就唔知點了
回復

金牌會員

alendice 發表於 2014-11-5 12:55
係,大把證據可以了解到該會唔係流,歷史亦留有佢哋做過既事,絕非無中生有,亦有成員接受過網台訪問爆料, ...

閣下所指係咪共濟會?
回復

中級會員

係,大把證據可以了解到該會唔係流,歷史亦留有佢哋做過既事,絕非無中生有,亦有成員接受過網台訪問爆料,不過都係果句,知道都無能為力,做好自己個人修為好過
回復

論壇元老

好早之前就睇过分析片!係都唔出奇啦!从分析嚟讲係似层层的!至于真相,比你知道佐又可以点呢?
善護念
回復

金牌會員

That's what politicians are!

回復

論壇元老

睇世事更清楚
回復