設為首頁收藏本站|簡體中文

天羅地網

搜索
熱搜: 活動
樓主: Alexng
打印 上一主題 下一主題

1340 惠生國際進入下跌軌道!

金牌會員

佳佳 發表於 2017-12-5 08:56
師兄你越講股價低,你越想估價低,就增加郭兆明介紹股票嘅罪孽???

師兄,放下自在
回復

金牌會員

佳佳 發表於 2017-12-5 17:06
另外佢喺節目度不斷咁叫人哋買,鼓吹人哋去買呢啲股票,害到人地輸身家,跟住之後就話放低自在?噉我相信 ...

師兄,你係咪聽晒姓郭嘅每一句説話,毫不猶疑照做先?你似抱怨多過提醒多d喎!
回復

金牌會員

佳佳 發表於 2017-12-6 07:10
師兄,咁你有冇聽曬成個嘅,每一句說話?咁係咪又毫不猶豫照做啊?佢嘅每一個節目我都有聽?但係自從聽咗 ...

師兄,你D比喻我個人認為就唔係好恰當嘞,性侵犯同你買股票係兩回事,你以為自己聽晒節目,其他人無聽晒咩,你又以為其他人唔了解咩!老實講由呢個網址開始起,我每天都入嚟睇睇,每星期我都會聽節目,我自問係無跟郭某人每一句話去做,做唔到係正常,所以我無資格去批評和抱怨郭某人!就係無跟住做所以每個人買唔買股票,輸唔輸錢根本跟郭某人無關!仲記得gt6 呢個人嗎?我唔係要同你爭論對與錯,而係見師兄你咁多年不停抱怨,我叫你放下只係希望師兄你放鬆d交流下股票心得,你放唔放下自唔自在當然係隨你喜歡啦!
回復

金牌會員

佳佳 發表於 2017-12-6 07:18
另外如果唔提醒d仲聽佢嗰d節目嘅人,佢一味話自己好,等d人點記得以前啲嘢啊?咁提返以前d嘢唔係提醒咁係 ...

我提股價創新低,係想睇下有無其他網友對呢隻(1340)作出分析或見解,等其他持有呢隻股票嘅人多一點参考,去决定需唔需要止蝕呢!
回復

金牌會員

佳佳 發表於 2017-12-6 07:26
再講啊!我屌咗佢咁耐啊,佢都冇一次正面回答都無啊,咁佢又好好似無減,面對介紹錯人哋令到人哋輸錢,衹要 ...

如果你真係聽足咁多集的話,相信你冇忘記有一集郭某人提出一個價收1340呢隻股票,唔記得就自己揾返嗰集嚟聽一聽,郭某人係有講點埋尾嘅!可能師兄你無留意或者忘記左啦!雖然我未見過師兄你,但從字裡行間感覺到師兄心裏的怒火和抱怨相當旺盛啊!所以我才叫師兄你放下自在,係你去炒股票唔係股票去炒你嘛!老實講你放唔放下都好,每一分每一秒你都係在生活當中,苦定樂隨你去選擇!我講嘅係咁多嘞,我唔想沒完沒了去回應啊!謝謝你的提問!
回復

金牌會員

1340惠生國際最新股價0.32
回復

金牌會員

佳佳 發表於 2017-12-6 13:31
師兄點解冇怒火呢?點解唔可以無怒火呢?你回應我你都有火啦!如果唔係都費事睬我啦。 ...

師兄,你嘅理論我真係唔明,回應你就等如有火,唔回應就係無火,咁你想人回應你還是不想人回應你呢?
回復

金牌會員

佳佳 發表於 2017-12-6 13:32
另外有一個重點,就係姓郭嘅介紹親d股票都輸到網友仆街?但係,佢系節目裡邊成日強調自己嘅經濟理論賺錢能 ...

你認為係郭某人介紹別人買股票係有想害人嘅動機呀?我要强調一點我由頭到尾,包括而家回應你我都係冇火嘅,股票係投機定係投資你認為呢?有風險嗎?老實講我相信嘅人介紹我買股票而導至我有損失的話,我絕對唔會怪佢囉,因為全部都係我自己决定嘅,佢嘅介紹只係一個見意,難道我唔跟佢買佢會嬲我咩!!我唔係要你認同我,只係回應下你一d問題姐,如果你認為回應你就係有火,咁我就唔回應你嘞!
回復

金牌會員

佳佳 發表於 2017-12-6 14:09
另外有樣嘢我睇到嘅?哩呢啲咁維護佢嘅信徒,點會聽得我講嘅嘢入耳啊!你問吓自己個心啊??? ...

我問心我唔係你所講嘅信徒,我無跟足佢指示去做,我無立埸係因為我冇受到佢影响而需要作出什麽睇法,另外我就係聽得入耳我才回應你啊,師兄!
回復

金牌會員

佳佳 發表於 2017-12-6 16:25
你一路都冇話郭兆明錯定啱,咁你咩立場先?

對與錯,講真我無資格去裁决,我唔係法官亦唔係聖人,係天羅地網呢個網我只係一個遊客,我主要係瀏覧呢度睇下有咩資訊我可以吸收下,認識下,同埋學習下,所以唔須要有立場,呢度唔係我個人網站啊,不過我見師兄抱怨左咁多年,我回應下你,都係想你自在姐,如果你認爲我回應你係冒犯你的話,我可以齋睇唔回都得嘅!
回復