設為首頁收藏本站|簡體中文

天羅地網

搜索
熱搜: 活動
樓主: Alexng
打印 上一主題 下一主題

1340 惠生國際進入下跌軌道!

金牌會員

佳佳 發表於 2017-12-6 07:10
師兄,咁你有冇聽曬成個嘅,每一句說話?咁係咪又毫不猶豫照做啊?佢嘅每一個節目我都有聽?但係自從聽咗 ...

師兄,你D比喻我個人認為就唔係好恰當嘞,性侵犯同你買股票係兩回事,你以為自己聽晒節目,其他人無聽晒咩,你又以為其他人唔了解咩!老實講由呢個網址開始起,我每天都入嚟睇睇,每星期我都會聽節目,我自問係無跟郭某人每一句話去做,做唔到係正常,所以我無資格去批評和抱怨郭某人!就係無跟住做所以每個人買唔買股票,輸唔輸錢根本跟郭某人無關!仲記得gt6 呢個人嗎?我唔係要同你爭論對與錯,而係見師兄你咁多年不停抱怨,我叫你放下只係希望師兄你放鬆d交流下股票心得,你放唔放下自唔自在當然係隨你喜歡啦!
回復

金牌會員

佳佳 發表於 2017-12-6 07:18
另外如果唔提醒d仲聽佢嗰d節目嘅人,佢一味話自己好,等d人點記得以前啲嘢啊?咁提返以前d嘢唔係提醒咁係 ...

我提股價創新低,係想睇下有無其他網友對呢隻(1340)作出分析或見解,等其他持有呢隻股票嘅人多一點参考,去决定需唔需要止蝕呢!
回復

金牌會員

佳佳 發表於 2017-12-6 07:26
再講啊!我屌咗佢咁耐啊,佢都冇一次正面回答都無啊,咁佢又好好似無減,面對介紹錯人哋令到人哋輸錢,衹要 ...

如果你真係聽足咁多集的話,相信你冇忘記有一集郭某人提出一個價收1340呢隻股票,唔記得就自己揾返嗰集嚟聽一聽,郭某人係有講點埋尾嘅!可能師兄你無留意或者忘記左啦!雖然我未見過師兄你,但從字裡行間感覺到師兄心裏的怒火和抱怨相當旺盛啊!所以我才叫師兄你放下自在,係你去炒股票唔係股票去炒你嘛!老實講你放唔放下都好,每一分每一秒你都係在生活當中,苦定樂隨你去選擇!我講嘅係咁多嘞,我唔想沒完沒了去回應啊!謝謝你的提問!
回復

金牌會員

1340惠生國際最新股價0.32
回復

論壇元老

Alexng 發表於 2017-12-6 10:41
如果你真係聽足咁多集的話,相信你冇忘記有一集郭某人提出一個價收1340呢隻股票,唔記得就自己揾返嗰集嚟 ...

你講嘅嘢我記得,但系佢有冇做先?
回復

論壇元老

Alexng 發表於 2017-12-6 10:34
我提股價創新低,係想睇下有無其他網友對呢隻(1340)作出分析或見解,等其他持有呢隻股票嘅人多一點参考, ...

師兄點解冇怒火呢?點解唔可以無怒火呢?你回應我你都有火啦!如果唔係都費事睬我啦。
回復

論壇元老

另外有一個重點,就係姓郭嘅介紹親d股票都輸到網友仆街?但係,佢系節目裡邊成日強調自己嘅經濟理論賺錢能力,比任何一個人都強?但係介紹親都衰,咁又係咩原因呢你可唔可以解答下啊?當一個你信嘅人,介紹完你,等你有事害咗你,你會唔會怪佢啊?你答咗我哩個問題先啦!
回復

論壇元老

另外我用性侵犯嘅比喻!即系話一個人,做完壞事強姦完你,性侵犯完你之後,你仲要話佢啱,仲要話佢好啊,自己唔好彩,唔自在放低?你又點答我?我想話師兄你教吓我????
回復

論壇元老

如果郭兆明喺節目裡面,曾經講過我記得話用一個價同大家收返啲股票,呢個唔係佢自己講架,係啲觀眾嘅意見!如果佢做我唔阻佢,但系不如佢同各位介紹個信佢嘅人講聲道歉,咁咪重實際同埋有誠意。
回復

論壇元老

另外有樣嘢我睇到嘅?哩呢啲咁維護佢嘅信徒,點會聽得我講嘅嘢入耳啊!你問吓自己個心啊???
回復