設為首頁收藏本站|簡體中文

天羅地網

搜索
熱搜: 活動
返回列表 發新帖
樓主: lenlan

-----------------------------------

中級會員

MJ13都好多料爆,幾好聽,呢個嘉賓阿Feel係咪公仔會成員?
不過有啲網台主持係反佔既人,好似以下段片係反佔既人講外國勢力操控佔中既所謂論點,我都唔知個主持係邊個台,係fb入面一個反佔舊同學轉貼出嚟,表面上是無實際証據的,看下面留言有人說是錫安教,
在 YouTube 上觀看「佔中背後的陰謀」 - 佔中背後的陰謀:http://youtu.be/TM6rZY3FQZ0
回復

中級會員

據說阿feel 有網名叫神仙,在論壇爆料,其中一篇提到有兩個公仔佬推薦佢入會,但就無交待佢有冇應承,當然,如果神仙唔係阿feel, 就唔關事

順便提一下,頭先果段反佔link, 如果真係錫安教出品,大家就可以睇下佢點洗腦,錫安教就係當年攪雙氧水出嚟既組織
回復

金牌會員

alendice 發表於 2014-10-19 18:05
據說阿feel 有網名叫神仙,在論壇爆料,其中一篇提到有兩個公仔佬推薦佢入會,但就無交待佢有冇應承,當然 ...

我都相信係嗰d團體嘅出品,我都聽過好多呢d資料.
通常佢哋會攞外面d神秘學/陰謀論嚟發揮嚇佢哋d教徒,典型sales 手法.

利申 : 我純粹八掛.
回復

中級會員

多謝分享!

維修快
維修 冷氣服務範圍遍佈全港九,除了香港島區九龍區新界區外,還包括一些較偏遠地區或需多次轉乘交通工具的地方
回復