設為首頁收藏本站|簡體中文

天羅地網

搜索
熱搜: 活動
樓主: Quattro
打印 上一主題 下一主題

【註冊事項】天羅地網以實名制徵收中六或以上程度會員

金牌會員

To:alexwong

人哋個主事人咁唔得你尊重,你就快啲去過主啦, 無謂係度哂時間。

回復

金牌會員

chrisX9 發表於 2015-1-23 17:58
魚!呢排好鬼死生猛喎!係天網度遊來遊去!真真真係頂你吾緊 ..... 小弟都發表下魚論!

從前有種魚係大海 ...

多謝關心、又留意我的發帖? 不理、不回、不氣、上策!是對狗人的?
操人是無用的?我回你帖就不當你是狗人?
雙方辯論而出的操人技量就好底層次、無品、有學識遠見就請拿出理具或引經句典、
如有大部份人支持你?我叫你做契哥我做契弟建自動消失?
回復

高級會員

To alexwong

睇唔到呢度有人敢蝦你,
反而望見閣下聲聲詆毁郭先生獲得的佛學博士特榮在先!

逢遊戲都有規則, 呢個唔涉及立場問題,
正如未讀過微積分, 點講都唔會明白嗰個範疇,

你唔鍾意呢個中六規則, 就唔好參加,
隨己意去濺誻一位為民族和陸共處付出巨大努力的好人,
猶如向天噴口水, 你唔等自取其辱等咩!

回復

金牌會員

真理是操不走的?
水清無魚................有那一句不對不是、清指教?
不識不明就不要操人?只有自報其短?操人都要自已有本是、唔係就,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
回復

金牌會員

歡迎中六或以上程度之網友來臨註冊(現有賬戶將不作)
一石激起千層浪,,,,,,,,,,,,,,,你我都是現有會員都不作任何變動、只是辯論一下吸收的知識就野來攻擊?難怪博士要招收中六以上的會員?
回復

金牌會員

下次講笑話、要用下個腦、魚咀是有牙的、操人要用腦、不是用個口、你明的?
回復

金牌會員

TO : 魚

哇 ..... 哈哈哈!魚!平時見你多麼瀟灑自在、 若無閒事掛心頭架!(講人地既事個陣)

一燒到埋身呢就魚都有火!又無人身攻擊、又無攞六親女眷黎講,操你兩句就發哂矛咁!

第一張帖吾計吖!第三張先至覆你!又理、又回、又氣、下策!記住!你我也是人一個!

小弟實在不學無術也不懂引經據典層次也低在天網屬於黑人憎之流企埋身邊都會衰一份!

任可人都無權叫任可人消失!笑話係用幽默感而吾須要邏輯最好就加多些幻想!
回復

金牌會員

chrisX9 發表於 2015-1-23 23:58
TO : 魚

哇 ..... 哈哈哈!魚!平時見你多麼瀟灑自在、 若無閒事掛心頭架!(講人地既事個陣)

chrisX9
對不起、唔知你交朋方式是互操、甘就多操我、我又操你!
我當你是朋友至回帖................請問有無聽過金剛定?..............禪定就聽得多
我同你都是黑人憎之流衰..............多口
標題都講明博士招收中六會員都是方便傳法傳智慧..............可能的網友想多左?
回復

金牌會員

雙方辯論各有好處、各有各找資料、從中學習、..............真理越辯越明
回復

金牌會員

送給各網友,,,,,,,,,,,,,,,,,

回復