設為首頁收藏本站|簡體中文

天羅地網

搜索
熱搜: 活動
樓主: 容燥兒
打印 上一主題 下一主題

30- 11 - 2015 郭博士兩個趣味題目

高級會員

第一題: 關機 - 好讓自己休息一下.
第二題: 分手就分手吧! 多謝女方比機會自己去再認識新女朋友.
回復

高級會員

第一題: 自從有咗大碼勁量充電池, 我都無咗呢方面問題, 同埋市面都出咗唔少小型手動發電機可解危一時。
回復

註冊會員

第一,應該係電話响唔夠電時,會釋放某種磁場影响心臟。個心有事的朋友,應該選用返最傳統果種電話。

第二,都係跟大隊,女死女還在,响呢個女多男少的世界中,有錢有學識都可以識個廿幾歲的。
呀城城幾叫人羡慕。

裁員事少,補水事大,唔該補返多少黎。
唔係點去旅行散心,識空姐呢?
回復

金牌會員

1.試不帶手機出街令他明白沒有手機出街都可正常生活或用傳呼機代替(如還有此服務)
2.如果係郭博士遇到該狀況一定可以令條女自動送去門主動要求復合
少勞多得屌到九十九
回復

金牌會員

如果要令條女自動送去門主動要求復合 要點1虛榮 要點2嫉妒
少勞多得屌到九十九
回復

註冊會員

第一題:
間題要分兩個層次解決.
人要舒援緊張情緒而出現心跳加速,第一部要深度調整呼吸,深吸一口氣,然後慢慢呼出,反復進行十次.(要視乎地方環境,空氣質量).
繼而按壓穴位(中醫理論-心主神明), 1.腋窩下之极泉穴,2.手法心外之勞宮穴,3.手腕外之內關穴,4.手指末端.,以援解緊張情緒.
然後停一停,想一想
自己有沒有帶後備電池,移動電池(外置).如兩者齊缺,觀察一下,附近環境周邊,有無大少型coffee shop,有些有電腦上網服務,有USB端子和電插蘇.(要帶備USB線或USB線+13A插頭).
如上述都缺,不如 shut down mobile phone.
第二題
人的生出,是等待死亡來臨,是人其中一個夢.就算結為夫妻,總會先行一步機會.
不如籍着此機會,看清楚別人,免至老來時後悔莫及.
然後停一停,想一想,問一問自己,大型購物商場(如walmark),停車場究竟有多少個車位.你會比多少部車停?
回復