設為首頁收藏本站|簡體中文

天羅地網

搜索
熱搜: 活動
樓主: peterau
打印 上一主題 下一主題

2016.11.15 郭博士:另類通識題,選伴侶

8萬

論壇元老

http://mp.weixin.qq.com/s?__biz= ... d=0#wechat_redirect

人哋未來外父,出手打人。

回復

中級會員

唔理身份國籍能力,純計算老豆背景天馬行空玩下,會選yekaterina。 當然你有乜行差蹋錯絕對係撩鬼命 (問鬼拿藥單),亦永遠係特工眼底下生活。 但經博士過往介紹普京為人個性之印象認識,似乎需要你做的,係簡單對個寶貝女好就得,唔好要佢無面難做,亦唔駛搞咁多野。 相反你作為現代凱撒大帝的未來駙馬,就絕對有面有權有大把好處仲得到最大的保護。

ivanka 雖然好正,但Trump 呢種要古靈精怪左度右度咁在江湖打滾求世間財,更需要仔女幫手食的人。 無面無跺神憎鬼厭一味靠曝光靠吹。作為ivanka條仔,永遠係娛樂版比人評頭品足,無實質著數仲隨時比Trump計算擺上。 同普京比,trump呢d小丑,用博士明言真係含J都嫌阻定。
回復

金牌會員

郭大師都無解既,問埋啲人哋做唔到㗎嘢。

不設實際,都識唔到呢兩個靚女的。

咁假設我好大打氣,又打雷,打鼓咁。
係咪是旦都要一件先?

如果唔係,我去韓國揀件朴謹皆。
或日本整件草草子。
去法國索件,范樹娃,不知幾舔舔舌喎。
回復

金牌會員

弟子 發表於 2016-11-15 19:46
本人甚少答問題,是関唔識答.而今次本人真是睇唔落去,我想問大家有乜嘢條件或資格去拣這俩人,眞係拣啲話 ...

似乎在眾多試答當中,只有小弟愚蠢的把目光是專注在問題上,大多數都被兩相美圖引開了。

問題:“之前出題太深,離開大家認知太遠,再出一個揀靚女題,測試一下,一個是自由金錢世界成長,一個是獨裁權力世界成長,你會㨂那一個做伴侶?理由是什麼?”

直至博士留名加 Date chop, 都無提過來自金錢世界成長的女子是指 Ivanka,或來自獨裁世界之女就是 Yekaterina。此兩圖片似 “擾眼法” 多過提供重要資訊, 。而且兩圖事業線突出,很容易將原來的問題都忘記了、徧離了。

若此兩女是此問題內含元素,相片應該放在博士 Date chop之上。更甚者,問題變應改為:“..........一個是自由金錢世界成長的 Ivanka (或如
Ivanka),一個是獨裁權力世界成長的Yekaterina (或如 Yekaterina),你會㨂那一個做........”。

現時變了揀選 Ivanka 與 Yekaterina 的討論。

回復

高級會員

就跟你個題玩下。

我猶記得家師,七十二路龍潭虎穴都去過。
假如我為人弟子,都無膽去揀。
有辱師門也。

偏向虎山行。獨裁國家啲女

回復

金牌會員

大佬呀,人哋叫你揀伴侶。
唔係叫你去住。唔使講到死咁
冷靜啲。
我就緊係豉油市場大啲女啦。
理由,我飲開豉油市場啲奶水大。
如果無特別嘢,係唔會去咗對面線㗎喎。

回復

註冊會員

揀Ivanka!

所謂 “睇布就睇布邊, 睇女就睇母面”

她母親Ivana是捷克人,而一般捷克人啲質素是勝於俄羅斯人。Ivana帶大的3個孩子都成才,大方得體,仿似富而不驕,其中Ivanka是最為出色。看她站台幫Trump拉票的講話中,她的神態,氣質透漏了真本事!

Yekaterina在一個特工及權勢的家庭長大會有很多負面影響,加上有共產黨養分…..所以她不會有Ivanka 持有的氣質和正能量!
回復

金牌會員

三十年前是選非獨裁的國度的對象為攜手皆老,如是近這十年我是會投白票,因為現在的已是物質為上的世界,毫無情深精神的新一代家庭觀念,唉。
哀莫大於心死耶
[url=http://farflunginfo.com/static/image/smiley/c
回復

中級會員

揀老婆,我自己認為要搵個靠得住,睇得好個擋口嘅.
自由世界女仔,有自己意識,真係愛上你,就靠得住
極權世界女仔,冇自己意識,瞓埋係一齊,都靠唔住
我揀自由世界女仔
回復

金牌會員

這是一條兩難題,學外國人答題 - it depends!

但是,一定要我揀,我會揀特朗普個女而棄普京個女;原因並不是普京個女有皇權保護,而是特朗普個女在很小的時候已經學識沒有免費午餐,一直自力更新來生活,這是值得敬佩和學習。
回復