設為首頁收藏本站|簡體中文

天羅地網

搜索
熱搜: 活動
查看: 3672|回復: 17
打印 上一主題 下一主題

20161211郭博士開示 【通街有錢執(一)&(二)】

8萬

論壇元老

樓主

【通街有錢執】

村長嗌無錢,P仔想揾錢,話啲冷門橋比你地知,真係通街都有錢執,以睹波為例,各個國家開盤都不同,開波前到完場中途賠率都會變化,只要在台灣網上落外圍荘家網,有啲收八二折,加上自己玩都有艇仔回扣收,兩隊波都投注,邊隊勝都抽到水,無得輸,但係在上半場要睇實個彩池變化,因為一個月只執得幾十萬,所以我無癮去攪!呢啲叫做去鱷潭搵食,自己執生!

Dr 郭!
11/12/2016

回復

8萬

論壇元老

沙發

【通街有錢執(二)】

現時啲大陸人睹馬好义0N居,成日發夢想中大冷門W或Q,大部分是投注在外圍莊家,只要你在外圍莊家網上見到呢類型盲毛嘅投注,利用外圍莊W最高賠三十倍,Q最高賠七十倍,見到馬会W賠率超過三十倍,Q賠超過七十倍,就可以接受晒啲注碼,再轉投馬會,一種情況是即收注款差額,另種情況是全部注款投入馬會,望佢勝出,你收彩金多過佢,又係無得輸,不過又要花好多時間睇住,又係唔啱本人少勞多得嘅胃口,所以無去攪!市場上尚有好多不為人知嘅搵錢途徑,啲人話無錢,即係話比人知無能,聽見都嬲!

Dr 郭!
11/12/2016

回復

金牌會員

板凳
感謝博士分享財路,若晚輩無理解錯,其中一法就是在賭博上也要做好對沖....
回復

論壇元老

地板
博士指的是賭博上衍生的執錢方法而不是賭博本身,即是做小莊家,外圍賭博是犯法的。若能分享一下不違法的方法更好。
這種執錢方法風險最高的是賭仔會走數,因俗稱"篤手指"在有限時間內結帳。
回復

論壇元老

方法二有個問題係馬會個陪率係走地盤,假如開閘果刻陪率打到落20倍,咪柯特公司?請指教。
回復

論壇元老

全數投入馬會,怎會痾凸,嬴了30倍以上食差價,若30倍以下無回扣制度下至多是平手。
回復

論壇元老

chriswong 發表於 2016-12-12 15:49
全數投入馬會,怎會痾凸,嬴了30倍以上食差價,若30倍以下無回扣制度下至多是平手。
...

回扣係10%, 點解係最多平手呢?

假如個客真係中左(佢買一萬蚊), 買馬會果刻係30倍, 最後派彩果刻係20倍: 即係我要同賠30萬比佢,而我係馬會度收返20萬+1千蚊回扣, 即是要輸9萬9千蚊,請教有冇計錯,或者我吾明你地講咩.
回復

論壇元老

一萬蚊注,馬會派彩三十萬
廿萬給賭仔,十萬你袋。
若跌到20倍,中了派彩廿萬給賭仔平手收場,不中袋回"馬會"的回扣,若賭注少於一萬無回扣平手。
還有其他玩法,中了給9成賭仔。
可能你用了波盤的想法,馬盤是跟馬會賠率的。
回復

論壇元老

我吾明點解 "若跌到20倍,中了派彩廿萬給賭仔平手收場"? 而吾係要賠30萬比個客??
回復

論壇元老

點解? 只能說江湖規矩。外圍訂制賽馬下注時是浮動賠率,足球下注是當時的固定賠率。
回復