設為首頁收藏本站|簡體中文

天羅地網

搜索
熱搜: 活動
查看: 7527|回復: 21
打印 上一主題 下一主題

富有建設性内容請容澡兒送呈郭先生,内涵佛學道學宇宙...

註冊會員

樓主
https://www.youtube.com/watch?v=RfM77FU0n2c
此視頻内涵佛學道學宇宙奧秘

希望郭先生可以睇睇,之後同大家分享下讀後感!
回復

金牌會員

沙發

tottiboy  郭信差先生好似著重處理酒色財氣。呢啲咁义扮高深嘅野!
留返你自己慢慢睇啦!
回復

論壇元老

板凳
路過。。。晤知就嚇死,知就笑死,結果就得啖笑。。。笑過。。。
回復

無效樓層,該帖已經被刪除

註冊會員

Quattro 發表於 2019-12-16 21:25
tottiboy  郭信差先生好似著重處理酒色財氣。呢啲咁义扮高深嘅野!
留返你自己慢慢睇啦! ...

郭信差又開分身acc來跟帖啦?

好啦,你話扮咪扮咯,懵佬又係度自大!老野仲係度唸乜撚野酒色財氣,都不知道擴展自己有限的思維!

唔好俾後生仔串幾句就小氣到飛起,之前屌你都算有理有據證據確鑿,唔好炸型

唔好甘有抵觸情緒,畢竟後生仔口直心快又醒目,好難接受你果d甘捻離譜的大話!

做人啊,個格最緊要
回復

註冊會員

李天興 發表於 2019-12-17 01:21
路過。。。晤知就嚇死,知就笑死,結果就得啖笑。。。笑過。。。

未請教,來來,麻煩你講講下點解唔知會嚇死呢?知又笑死?我睇你几高深先!駁幾句都好啊,唔好識舊up
回復

高級會員

Quattro tottiboy ,好心你條傻西咪成日開分身係度自問自答講埋D ON9野,1,2,3,4維,你到底知唔知自己係度UP乜Q啊傻仔???

你咁自我感覺良好,唔該你表演下先點樣4維空間啊???屌你老母,真係人唔笑狗都吠啊,唔知又要扮睇得明,分分鍾拍片條友都唔知自己UP咩,

tottiboy唔識又要睇,睇完唔明又唔虛心問,正宗ON9仔就係你依種人

tottiboy你條傻西成日睇埋D咁既片唔掛之得睇到你個人咁ON9,

博士一條片有咁多人睇.有聽眾留言好正常,你條傻仔Quattro tottiboy乜春都冇連住開你仲似分身喎

不過你條ON9仔都係低能一條,網上世界乜人都留得言,係得你條小學雞先會咁在意咩分身唔身分,

同你條低能仔講野都有失我身份
回復

註冊會員

莊得智 發表於 2019-12-17 15:45
Quattro tottiboy ,好心你條傻西咪成日開分身係度自問自答講埋D ON9野,1,2,3,4維,你到底知唔知自己係度UP乜 ...

發爛渣啦仆街?你自己唔明唔好當人蠢啦,又換acc來?我就得一個acc,唔知你邊度覺得我有其他既acc 麻煩你拿出證據先,仲有我幾時自問自答啦?

你又係度幻想當現實,鳩up當秘籍!

虛心?莫非我之前唔夠虛心?睇下佢回應左乜?傻hi啦你,又唔係問你,大家交流交流,唔講咪算咯,使唔使態度甘惡劣?莫非要我巴結你?

我宜家係求你咩宜家?分享俾你睇係益你啊你知嗎?屌你老母傻捻,還一條片好多人睇,几多人睇啊傻捻?成日舊吹真係當正自己係神仙,又要戴頭盔又唔受得挑戰!返屋企訓覺啦!

要出來現世就唔好甘捻介意俾挑戰,你成段野除左亂甘屌人,你仲識得乜啊?

好多科學家都搞唔清楚几維几維添,但係唔妨礙別人繼續研究和理解同設想!你這種人典型冇想象力既盲毛,含7啦你,算啦,我這人屌得人越多往往就教得人越多,

唔想再啓發你條盲毛!費事教精你

回復

高級會員

tottiboy 發表於 2019-12-17 17:06
發爛渣啦仆街?你自己唔明唔好當人蠢啦,又換acc來?我就得一個acc,唔知你邊度覺得我有其他既acc 麻煩你 ...

On9仔~比人屌你就話人發爛渣,你連自己打埋D野出黎係比人笑咁ON9既行為都唔知

唔屌你屌邊個啊,做埋D柒野就預左比人屌嫁啦,咁既常識都唔知話你係小學雞就係冇有錯

你訓醒未呀,你估個個都好似你咁無聊開分身咩,你咁叻4維空間都睇得明唔係連IP都唔識

查???仲同我講科學,連科學係要查證咁簡單既常識都冇????快D攞我開分身證據出黎啦

你咁搞笑唔屌你屌邊個啊,你快D死返入你個4維空間查下我係咪分身

記得貼返D證據出黎啊,睇你唔順眼咪屌柒你羅,你條友真係搞笑到一個點

1維你都搞唔掂仲話教精啟發人,你自己講完自己唔覺得無面個度真係好野

你唔係問我你貼上黎擺撚啊,你貼得上黎就預左有人睇有人回嫁啦

依加叫你上黎刷存在感啊,咁驚俾人笑就唔好貼上黎自己走去康富天地問啊MA,7咕6
回復

註冊會員

莊得智 發表於 2019-12-17 17:26
On9仔~比人屌你就話人發爛渣,你連自己打埋D野出黎係比人笑咁ON9既行為都唔知

唔屌你屌邊個啊,做埋D柒野 ...

笑死人,我所有反駁你冇一個反駁到,又自己係度幻想鬧人
愚不得聞,臭過狗屎,邏輯思維又殘缺,一睇就係大陸仔!弱hi捻智!

你唔係係度發爛渣係乜啊?傻hi,兩者有衝突乜?冇聯係乜?傻到發濃!

都唔知你甘既垃圾係度吠乜春!有腦咪睇,冇腦唔該你收聲當積德啦!駁又駁唔到人,就會鳩叫,閙人都沒水準!學我講野,麻煩你先證明我開分身先啦,唔好學我講野,扮癡扮傻

盲毛蠢捻冇常識,量子力學都無法查證啦,唔通人地科學家係白癡?搞清楚乜野係科學推論假設和想象先啦,概念都冇既弱智!低B

繼續護主
回復