設為首頁收藏本站|簡體中文

天羅地網

搜索
熱搜: 活動
返回列表 發新帖
樓主: wai_1430
打印 上一主題 下一主題

博士昨晚節目枱面個部空氣淨化機

金牌會員

Chris,我咁忠誠地答問題,原來比人整,真想哭,
回復

金牌會員

Chirs: 雖然我話過上一部機我沒有感受到有何作用, 但不代表我不可再試新嘢呢, 買回來不懂用當然要發問 ~
Grace: 我根本沒有想過整你, 你很好, 謝謝你解答我的疑問 ~  
p.s.: 博士節目介紹個部機, 他說係同 Telsa 技術有關, Nikola Telsa 係同愛廸生同期好出名既發明家 / 科學生 (但唔多人識佢), 這亦是我忍不住購買的原因 ~
回復

金牌會員

1430 反應正面,動感十足,不知道受節目薰陶,還是部機影響而不自知呢?

難怪 郭先生話網友們整體有進步,所言非虛。

唯一略嫌 閣下回應確實慢了點,令到不知何家紅顏 Grace 為你黯然難過呢!

咁就真係 poor guy (仆街) 啦 .....      
回復

金牌會員

我想問下現在有幾個MODEL, 同不同MODEL有咩分別, 價$如何?
因我係外地來, 想知有沒有現貨?
回復

金牌會員

freddy 發表於 2015-8-6 21:29
我想問下現在有幾個MODEL, 同不同MODEL有咩分別, 價$如何?
因我係外地來, 想知有沒有現貨? ...

你可打去萬褔珠寶問方太有冇貨先 tel: 2367 2630
之於邊款 model 有咩功能, 簡單的方太都可答到你, 如你星期二四六下午去買遇到博士問埋佢就最好.
回復

金牌會員

高科技發明—定要定訂購啦,
—個新産品推出市場,
系花園街我都見過小賍:賣舞每次都話新出數量不多.賣靜最後3部今次唔賣就冇機會,跟隨就有大媽話我要一部我女用完冇左更年期:身體好左好多,好救宗氣如果每天早上6点加D榴槤汁落水到洗面會全日都好好氣息。
回復

中級會員

家母 03年鼻咽癌電療化療後, 右耳失聰, 左耳聽覺很差, 還不時發炎或耳嗚
第一次用了 15 分鐘 (銀色部份放在左耳), 她說沒有耳嗚的嘈雜聲了!
後來, 連左耳發炎流出的分泌次數也減少了!

未用之前, 一年次有 5 - 6 次發炎情況, 用後差不多 9 個月再發炎了.
回復

金牌會員

makmak 發表於 2015-10-15 14:06
家母 03年鼻咽癌電療化療後, 右耳失聰, 左耳聽覺很差, 還不時發炎或耳嗚
第一次用了 15 分鐘 (銀色部份放在 ...

我都戥你開心
其實我都想博士搵集介紹下銀色部份點樣用最好.
回復