設為首頁收藏本站|簡體中文

天羅地網

搜索
熱搜: 活動
查看: 14582|回復: 7
打印 上一主題 下一主題

請問有無人用過 防治牙病的東西叫 "嚼嚼樂" ?效果如何

金牌會員

樓主
請各位師兄如果聽過或用過, 請分享一下, 這東西在台灣很流行, 大陸的網站都有得賣, 睇產品介紹講到對防治牙病效果好神奇, 但唔知係咪吹水, 請指教, 謝謝.

見圖, 另外,
以下連結是產品的網站, 有更多的詳細介紹及其秘密原理, 可以去看看:
http://cpjv1478.boastingkafando.xyz/

回復

論壇元老

沙發
回復

金牌會員

板凳
???  how much, no confidence as it seems to draw your money from your pocket as many other advertisement. ???
[url=http://farflunginfo.com/static/image/smiley/c
回復

金牌會員

地板
LEUNGCHEUKFAN 發表於 2015-8-17 10:58
???  how much, no confidence as it seems to draw your money from your pocket as many other advertise ...

好似九十幾元一樽, 我都要詳細硑究下, 大家還是諗清楚先買. 不過如果之前有人使用過, 請分享一下. thx.
回復

金牌會員

請問有冇人用過? 香港有冇得賣?
回復

金牌會員

青樺 發表於 2015-9-16 14:51
請問有冇人用過? 香港有冇得賣?

HI 香港唔覺有, 大陸的 x寶 網站就好似有, 我都問緊用後效果, 但似無人用過.
回復

金牌會員

噱頭居多,好像早早的時候嚼過,香口膠加了點什麼什麼。目標還是你的全部奉獻。
倒不如每天用熱溫(加點海鹽更好及餐後)水刷牙 會更好。
用過雲南白藥的牙膏算不錯,但畢竟貴。。。
[url=http://farflunginfo.com/static/image/smiley/c
回復

金牌會員

LEUNGCHEUKFAN 發表於 2015-11-8 12:14
噱頭居多,好像早早的時候嚼過,香口膠加了點什麼什麼。目標還是你的全部奉獻。
倒不如每天用熱溫(加點海 ...

你好, 謝謝師兄的回覆, 請問是一點效果都無吧?其實好多時, 都係最簡單的方法是最好.
回復